Aktuelt

Nytt salgstrinn!

By desember 21, 2020 januar 11th, 2021 No Comments

Saltakshus L

14. januar kommer vi med neste salgstrinn, som er Saltakshus L!

Saltakshus L består av 39 leiligheter, og har en sentral beliggenhet i Leangenbukta.

Byggets særpreg med de skrå takflatene, skiller seg fra dagens boligblokker og bidrar til mye lys og sol i uteområdene. Store vindusflater og romslige balkonger skaper variasjon i fasaden, mens kombinasjonen av tegl og tre, gir bygget et solid uttrykk.

For å imøtekomme forskjellige preferanser og behov, har leilighetene en stor variasjon i størrelse og utforming. Alle leilighetene over 50 m² er gjennomgående, eller ligger på et hjørne med balkonger på to sider. Her blir det god kvalitet på standarden som leveres, i både oppholdsrom og
hovedsoverom.

Alle leilighetene har terrasser/balkonger hvor noen er delvis inntrukne, som gir et skjermet og mer privat uterom. Flere av leilighetene har også gjennomlys, som er med på å øke bokvaliteten.

Toppleilighetene skiller seg ut med en takhøyde på omtrent 4,5 meter, med store vindusflater, samt inntrukne balkonger på samtlige leiligheter. De skrå takflatene på bygget bidrar til at dette blir spennende boliger med særpreg. Toppleilighetene har i tillegg både mesanin og ekstra lagringsplass.

Alle 3-roms leiligheter har parkeringsplass i felles parkeringskjeller.

Meld din interesse

Velg ett eller flere alternativer

Se personvernpolicy

Kontakt

Marius Rennan
Salgsleder
E-post: marius@koteng.no
Tlf: 930 61 160