Aktuelt

Salgstrinn 1 – Rekkehus

By september 16, 2020 juni 10th, 2021 No Comments

Rekkehus

Første salgstrinn består av Byvilla 4 & 5 og Rekkehus.

Rekkehusene har fasade i tegl noe som gir et solid og urbant uttrykk som kan minne om britiske ”townhouses”. Variasjon i vindusformater og ulike farger på teglsteinen gjør at rekkehusene fremstår som individuelle hus.

Boligene er skjermet fra Haakon VIIs gate med en inngjerdet forhage og en praktisk sportbod. Husene får også en privat hage inn mot fellesarealene.

Husene har en praktisk planløsning med blant annet gjennomgående stue/kjøkkenetasje med ekstra bad, tre soverom samt bad med direkte adkomst til vaskerom på samme plan. I tillegg en toppetasje med loftstue, ekstra soverom og utgang til takterassene.

Egen parkeringsplass i parkeringskjeller.

Trygt og bilfritt

Vi vet at hjemmet skal være den trygge sonen og vi har derfor planlagt Leangenbukta som et helt bilfritt boligområde hvor både unge og eldre kan ferdes fritt. Rekkehusene vil ha sin egen hageflekk vendt inn mot det bilfrie fellesområdet. På den andre siden, ut mot veien er det en mindre innglassert forhage som gir beskyttelse for vei og trafikk. Ved enden av boligprosjektet kan man lett ta turen ned til Ladestien og Leangenbukta- en forlenget hage som gir rom for turopplevelser og lek!

Dermed kan du trygt slippe ut det kjæreste du har, og være sikker på at her er det tilrettelagt for fri lek på boligområdet, noe som gir gode rammer for trivsel.

Kontakt

Mari Østgaard Buaas
Prosjektselger
E-post: mari@koteng.no
Tlf: 948 11 965

Jan Erik Fjeldseth
Prosjektselger
E-post: jan.erik.fjeldseth@obos.no
Tlf: 932 54 144

Meld din interesse

  Meld deg på nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om Leangenbukta.

  Velg ett eller flere alternativer

  Se personvernpolicy

  Kontakt

  Mari Østgaard Buaas
  Prosjektselger
  E-post: mari@koteng.no
  Tlf: 948 11 965

  Jan Erik Fjeldseth
  Prosjektselger
  E-post: jan.erik.fjeldseth@obos.no
  Tlf: 932 54 144