Aktuelt

Salgstrinn 1 – Rekkehus

By september 16, 2020 september 28th, 2020 No Comments

Rekkehus

Salgsstart på Leangenbukta blir 27. oktober! I første salgstrinn legger vi ut Byvilla 4 & 5 og Rekkehus.

Rekkehusene har fasade i tegl noe som gir et solid og urbant uttrykk som kan minne om britiske ”townhouses”. Variasjon i vindusformater og ulike farger på teglsteinen gjør at rekkehusene fremstår som individuelle hus.

Boligene er skjermet fra Haakon VIIs gate med en inngjerdet forhage og en praktisk sportbod. Husene får også en privat hage inn mot fellesarealene.

Husene har en praktisk planløsning med blant annet gjennomgående stue/kjøkkenetasje med ekstra bad, tre soverom samt bad med direkte adkomst til vaskerom på samme plan. I tillegg en toppetasje med loftstue, ekstra soverom og utgang til takterassene.

Egen parkeringsplass i parkeringskjeller.

Trygt og bilfritt

Vi vet at hjemmet skal være den trygge sonen og vi har derfor planlagt Leangenbukta som et helt bilfritt boligområde hvor både unge og eldre kan ferdes fritt. Rekkehusene vil ha sin egen hageflekk vendt inn mot det bilfrie fellesområdet. På den andre siden, ut mot veien er det en mindre innglassert forhage som gir beskyttelse for vei og trafikk. Ved enden av boligprosjektet kan man lett ta turen ned til Ladestien og Leangenbukta- en forlenget hage som gir rom for turopplevelser og lek!

Dermed kan du trygt slippe ut det kjæreste du har, og være sikker på at her er det tilrettelagt for fri lek på boligområdet, noe som gir gode rammer for trivsel.

Meld din interesse

Velg ett eller flere alternativer

Se personvernpolicy

Kontakt

Marius Rennan
Salgsleder
E-post: marius@koteng.no
Tlf: 930 61 160