Gode grunner til å kjøpe ny bolig

Fast pris

Når du kjøper ny bolig slipper du budrunder hvor prisen kan presses opp, og du kan ende opp med å betale langt over prisantydning. Det er også lavere kjøpsomkostninger på nye boliger i forhold til brukte boliger.

Lavere strømregning?

Våre nye boliger har balansert ventilasjon, er godt isolert etter dagens standard og har vannbåren gulvvarme. Dette gjør at oppvarmingen blir mer effektiv, noe som kan bidra til lavere strømregning.

Ingen oppussing

En stor fordel med ny bolig er at du slipper uforutsette kostnader i det du tar over boligen. Det vil gå mange år, før boligen trenger oppgradering eller vedlikehold.

En sikker fremtid

Å kjøpe en ny bolig til fastpris, og deretter flytte inn når den er ferdigstilt gjør at du har en mer forutsigbar økonomi. Det vil ikke tilkomme økonomiske overraskelser, og man vet hva man skal betale. Man betaler heller ikke en krone før man overtar boligen og flytter inn.

Personlig stil

Med muligheter for å gjøre tilpasninger og tilvalg ved kjøp av bolig, kan man få et mer personlig uttrykk og gjøre boligen til sin egen. Det, uten å løfte en malekost selv!

God tid til salg av egen bolig

Ettersom nye boliger må bygges først, så kan ventetiden være gull verdt. Dersom du skal selge boligen du nå bor i, får du god tid til å klargjøre boligen for salg, og eventuelt selge på et best mulig tidspunkt. Du vil også få god tid til å planlegge og gjøre innkjøp til ditt nye hjem.

Meld deg som interessent

Meld deg på nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om Leangenbukta.

Velg ett eller flere alternativer

Se personvernpolicy