Aktuelt

Byvilla 3 og 4 nye Rekkehus for salg!

By mai 3, 2021 september 28th, 2021 No Comments

Byvilla 3

Byvilla 3 består av 14 leiligheter, hvor de fleste er hjørneleiligheter med en flott beliggenhet mot fellesarealene og de vernede trærne i øst.

Det arkitektoniske uttrykket er moderne og eksklusivt med store glassflater og kraftig spileverk i tre. Variasjon i høyder gir et lett uttrykk og gode skjermede balkonger og terrasser.

Det er lagt føringer for farge- og materialvalg hvor Byvillaene er tenkt med trefasade, i hver sin farge inspirert av ”Trondheimspaletten”.

Alle leilighetene har en balkong/terrasse i god størrelse, med utgang fra stue. Store vindusflater gir gode lysforhold, og flere av leilighetene har også en mindre balkong i tillegg.
Byvillaene har også to felles takterasser.

Det tilrettelegges for ekstra lagringsplass, hvor hver leilighet får en egen sportsbod på ca 5 kvm i sokkeletasjen. Byvillaene har også en fellesbod i sokkel, som kan brukes til f.eks smøring av ski eller vedlikehold av sykkel.

De fleste leilighetene har egen parkeringsplass i felles parkeringskjeller.

Rekkehus 1-4

Rekkehusene har fasade i tegl noe som gir et solid og urbant uttrykk som kan minne om britiske ”townhouses”. Variasjon i vindusformater og ulike farger på teglsteinen gjør at rekkehusene fremstår som individuelle hus.

Boligene er skjermet fra Haakon VIIs gate med en inngjerdet forhage og en praktisk sportbod. Husene får også en privat hage inn mot fellesarealene.

Husene har en praktisk planløsning med blant annet gjennomgående stue/kjøkkenetasje med ekstra bad, tre soverom samt bad med direkte adkomst til vaskerom på samme plan. I tillegg en toppetasje med loftstue, ekstra soverom og utgang til takterassene.

Egen parkeringsplass i parkeringskjeller.

Meld din interesse

Velg ett eller flere alternativer

Se personvernpolicy

Kontakt

Mari Østgaard Buaas
Prosjektselger
E-post: mari@koteng.no
Tlf: 948 11 965

Jan Erik Fjeldseth
Prosjektselger
E-post: jan.erik.fjeldseth@obos.no
Tlf: 932 54 144

Kontakt

Mari Østgaard Buaas
Prosjektselger
E-post: mari@koteng.no
Tlf: 948 11 965

Jan Erik Fjeldseth
Prosjektselger
E-post: jan.erik.fjeldseth@obos.no
Tlf: 932 54 144